Monique Becker pakt de overwinning in Klasse Zwaar

Monique Becker pakt de overwinning in Klasse Zwaar

Afgelopen weekend verreed LRV Limburg hun tornooi op de gronden van Stevoort. In de hoogste klasse van het springen was het de Lummense amazone Monique Becker die met het goud naar huis ging.

Op maar liefst 38 deelnemers, konden er zich slechts 13 plaatsen voor de barrage. Nogmaals 5 daarvan konden dubbel foutloos blijven. Op 2 honderdsten van een seconde was het Becker die met Ben van de Vrunte (V. Karioka del Follee), Martijn Tormans naar de tweede plek verwees. Hij reed er met de Echo van 't Spieveld-afstammeling Origi van 't Roosakker. Op het laatste schavotje eindigde Shelsey Berkvens samen met Melanie (V. Galisco van Paemel). 

De andere 2 combinaties die ook nog dubbel foutloos konden rijden waren Kevin Vermeulen (Nadja V/H Dingenshof) en Twiggy Wouters (V. U2 Van de Rode Poelhoeve). Zij werden respectievelijk 4e en 5e. 

In de Klasse Midden ging de eerste plaats naar een combinatie uit Guigoven. Ruben Houben en Chardonnay van Vise Versa Z (V .Cicero Z) speelden het slim en reden niet de snelste ronde, maar wel de enige foutloze en namen zo de overwinning mee naar huis. Met een razendsnelle tijd maar helaas ook 4 strafpunten vinden we Kevin Vermeulen op plaats 2 terug, samen met Deesse Proosthof Z (V. Dieu Merci Van T&L). Op de derde plek eindigde, met eveneens een snelle tijd maar ook 4 strafpunten, Jo Thiry en Pico van 't Maailand (V. Quinn vd Heffinck). 

Op het tornooi te Stevoort kon Wout Michiels zich verbeteren. Hij wist er nogmaals het podium te halen maar mocht deze keer plaatsnemen bovenaan de blokken met zijn Rany-L (V. Arezzo VDL). Pauline Geerts en Opticien Z (V. Oklund) namen plaats twee voor hun rekening, gevolgd door Elke Fransen samen met met O'Belle Fleur (V. Clarence C) op drie. 

Klik hier voor alle resultaten