Stef Robberecht op 1 en 3 in Klasse Zwaar

Stef Robberecht op 1 en 3 in Klasse Zwaar

De LRV Oost-Vlaanderen was het afgelopen weekend te vinden in Geraardsbergen. Het bleek er vruchtbare grond te zijn voor Stef Robberecht, hij kon er met het goud én brons in de Klasse Zwaar aan de haal gaan. 

Deze keer was het Robberecht die als enige het hout in de lepels onaangeroerd liet. Hij kon rekenen op Duro van Hof Ter Naillen (V. Nabab de Rêve) om dubbel foutloos te eindigen en zo de overwinning op hun naam te schrijven. Plaats twee ging naar Amber Goethals en Kosmic Black Ice vd Bucxtale (V. Ogano Sitte-O), zij kwamen met de kortste chrono over de finish maar hadden ook 8 strafpunten tegen. Afsluiten doen we in de top 3 met nogmaals Robberecht. Hij had Gytta van Hof Ter Naillen (V. Nabab de Rêve) ook meegenomen en kon met haar naar de derde plaats rijden. 

Ivan Van Hove nam vorige week nog met Merijn van de Dielaerthoeve (V. Fantomas de Muze) het goud mee naar huis maar het duo was dit weekend wat minder fit en moest genoegen nemen met een vierde plaats. Als laatste eindigde Joeri Van Bockstal en Ginger VB (V.Wandor van de Mispelaere), zij reden geen barrage.

Nogmaals maar één combinatie dat dubbel foutloos reed, deze keer in de Klasse Midden. Kilian Franco en Quintus van 't Martendonkerf (V. Wandor van de Mispelaere D'10) bleven dubbel 0 en namen de winst. Op plaats twee kwam Stijn Van Hecke met Polly (V. Lavallino Ter Klomp). De top 3 werd besloten met Yoni De Roose en Queen Off Hearts van het Kriekenhof (V. Arko). Zowel Franco als De Roose kwamen nog terug in de top 5, in genoemde volgorde en sloten ook zo de lijst van deelnemers aan de barrage af. 

In de Klasse Licht was Femke Penneman (Presence Van D'Avrije) de rest te snel af. Ze werd opgevolgd door Ruben Descheemaeker (Ritchie Riccardo VR) op twee en Wim Van Hoegaerden (Isis Van 't Hoegaerdenhof) op drie. 

Klik hier voor alle resultaten