Monique Becker op één in Klasse Zwaar LRV Meldert

Monique Becker op één in Klasse Zwaar LRV Meldert

De Limburgse LRV ruiters verzamelden voor hun laatste indoor bij LRV Meldert. De beker van de klasse Zwaar kwam in handen van Monique Becker op Ben van de Vrunte (v. Karioka Del Follee). 

Klasse Zwaar

Terwijl Becker enkele weken terug nog de winst nam op Foia had ze afgelopen weekend een andere troef onder het zadel. Met Ben van de Vrunte zorgde ze voor de enigste foutloze barrage. Jasper Schepers reed Oilily van de Hei (v. Clarence C) naar het zilver met vier strafpunten achter hun naam net als Wout Michiels die Octavia (v. Kannan) op brons kon afzetten met eveneens vier strafpunten. Voor Becker was er met Laville Topfok (v. Lavillon) nog een vierde plaats voorzien voor Jordy Verboven op Jablo van de Oude Hoeve (v. Echo van het Neerenbosch). 

Klasse Midden

Over 1.20m sprongen ze met z'n vieren een foutloze barrage. Wout Michiels had daarbij de snelste tijd in het zadel van Rany-L (v. Arezzo VDL). Met bijna drie seconden verschil verwees hij Joris Schepers naar twee op Picasso (v. Gismo Z). De top drie was compleet met Dirk Vrancken die brons greep in het zadel van Quelle Donna van de Wezelhoeve (v. Elvis ter Putte). Andreas Appelen was de vierde en laatste combinatie om het hout niet te raken met Olien van het Klokkenhof (v. Thunder van de Zuuthoeve). Met één puntje voor tijd kwam Olivier Nouwen nog met Havana Ducaet (v. Massimo) piepen op de vijfde plaats.

Klasse Licht

Appelen kon over 1.10m enkele plaatsen hoger scoren en werd tweede in het zadel van Kastelien II (v. Pavarotti vd Helle). Enkel Karen Crauwels deed beter en sprong naar de overwinning op La Belle Fleur vh Venushof Z (v. Le Blue Diamand van 't Ruytershof). Op de derde plaats kwam Greet Walbers in combinatie met Kira -W (v. Up to Date M). Elke Fransen hield O'Belle Fleur (v. Clarence C) dubbel foutloos en was goed voor de vierde plaats. De vijfde plaats kwam op naam Agneta Cleuren en Revanche 2 van de Brouwershoeve (v. Cristo KC de Beau Marais). 

Alle resultaten