Melissa Rocher en Mitchel Heylen regeren finales Euregio Azelhof

Melissa Rocher en Mitchel Heylen regeren finales Euregio Azelhof

Op zondag werden de finales verreden tijdens de Euregio van het Azelhof. In de 1.20m finale werd het een onderonsje der lage landen. Melissa Rocher won uiteindelijk voor eigen publiek met haar Comme Si Comme Sa. De Nederlandse amazone Valeria Meijer volgde op de tweede en derde plaats.

Rocher en haar dochter van Kalaska de Semilly bleven ruim één seconde voor op Valeria Meijer die met Heartbreaker op de tweede plaats strandde. In het zadel van Arezzo bezette de Nederlandse amazone eveneens de derde plek.

Net buiten het podium volgde Niels Wilms met de zesjarige Grimaldi de Virton (Tabago Chevrier). De top vijf werd afgewerkt door Daisy Polspoel en Chaconne (Clearway).

In de 1.10m rubriek hield Stacey de Caluwé de concurrentie achter zich. De amazone won overtuigend met de BWP-merrie, Juicy Orange (Elvis ter Putte). Op minder dan een seconde verschil volgde Jill Oosterlinck en Electra van 't Schaapshof. Samen met de Elvis ter Putte dochter verwees de amazone, Lauren Jaubin met Qatar de Niel (Non Stop) naar de derde plek.

In de 1.10m pony rubriek schreef Mitchel Heylen de eindzege op naam. Op de rug van Kaatje van de Beekerheide (Kantje's Ronaldo) won Heylen. Samen met Reichsgraf Drum v/h Juxschot (Katnje's Fahran) strandde Heylen eveneens op de derde plaats. Pheline Vroninks vervolledigde het podium op de tweede plek met Saga van Prinsenveld (Oosterboek Francois).

Alle resultaten