Matthias Hens is heer en meester in Lier

Matthias Hens is heer en meester in Lier

Zes combinaties kwalificeerden zich afgelopen zondag voor de barrage in de 1.25m Grote Prijs op het Azelhof. Uiteindelijk overwon Matthias Hens met onder het zadel Jinte (Clinton).

Het paar bleef exact één seconde voor op Laurens Matthysen met Be Cool G (Verdi), die zo de tweede plek innam en opgevolgd werd door de Oost-Vlaamse amazone, Niki Geenens. Geenens vervolledigde de top drie in deze Grote Prijs met onder het zadel Mc Gyver van 't Ruytershof (Nabab de Reve).

Net buiten het podium volgde Rune Reynders met Janka op de vierde plek. Paul Scheirs vervolledigde de top vijf in het zadel van Manon van Duitschoolhof.

Op zaterdag overwon Sofie Janssens de 1.25m hoofdrubriek. Samen met Anybody bleef de Antwerpse amazone ruim één seconde voor op Nathalie Willems met Cabirose. Melanie Seraffin werkte de top drie af op de rug van Iluna du Sud.

Birthe Goossens hield de concurrentie achter zich in de 1.25m op vrijdag. In het zadel van Hope vd Bakkershoeve (Thunder vd Zuuthoeve) werd ze opgevolgd door Harrison Shelly met Hero Jl en Noemie Becker met Dubai.

Alle resultaten