Anouk Steyaert gaat winnen in Vosselare

Anouk Steyaert gaat winnen in Vosselare

Afgelopen weekend heeft Anouk Steyaert de 1.20m regionale Kleine Grote Prijs overwonnen in Vosselare. Te gast bij Halkin Stables kwam de HROV rubriek uit op een herkansing zes combinaties.

Vier duo's werkten het verkort parcours foutloos af. Op de rug van Japrisco Van De Backershoeve (Contact vd Heffinck) hield Steyaert als enige de chrono onder de 26 seconden. Laurentine de Bel volgde op de tweede plek met haar eigen Gigolo vt Leeuwerikenhof (Lord Z). Het paar was net geen vier seconden trager dan Steyaert met haar 10-jarige ruin. Karel Michiels werkte het podium foutloos af.

Samen met Sacharov vd Meilegem Z (Stakato) bleef Michiels voor op Rachel Pittie met Cardella Ce Z. Chloe Vereecken werkte de top vijf af op de rug van Caprice.

Anouk Steyaert en Laurentine de Bel domineren.

Ook in de 1.10m rubriek domineerden Anouk Steyaert en Laurentine De Bel. Beide dames moesten wel Paul De Stoop voor zich dulden met onder het zadel de 18-jarige sBs'er Robin De Fagnet. Steyaert volgde met haar vertrouwde Japrisco voor Laurentine de Bel in het zadel van Fairlight Van de Bekemolen.

Ines Van Dijck oppermachtig bij de pony's. 

Twee combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing in de 1.00m pony rubriek. Op de rug van Cyklon Texass sprong Ines van Dijck naar de overwinning met ruim één seconde voorsprong. Samen met de 22-jarige zoon van Nando bleef ze Brent De Schrijver met Konquistador Van Orchid's voor. Julie Van Hoye vervolledigde de top drie met Summer Breeze.

Alle resultaten