Martin De Smet en Julie Van Hollebeke op één bij New Flandria Ranch

Martin De Smet en Julie Van Hollebeke op één bij New Flandria Ranch

Bij een opnieuw druk jumpingweekend bij de New Flandria Ranch in Torhout nam Martin De Smet de winst op zaterdag mee naar huis, Renée Goethals was wederom de beste op zondag. 

De hoofdrubriek stuurde de aanwezige combinaties over 1.25m hoge hindernissen. Martin De Smet hield IDeal Eclair Garden's Horses foutloos in een winnende tijd van 31,89. Imke Debruyne ging ook met een zakcentje naar huis dat ze voor haar tweede plaats met Jembe van Stal Den Buiten kreeg. De top drie werd besloten door Lies Coquet op de rug van haar trouwe vriendin Kitana van de Waaienburg. Lars Verschueren werd vierde op Sublime Van De Lindehoeve Z gevolgd door Leon Binard die als laatste foutloos eindigde met No Limit Z. 

Proef 1.15m 

Een rubriek eerder leidde Julie Devloo de ereronde op Kaylinn K. Op twee kwam Angelique Servaege met Jessie v Maarle, drie was voor Samantha Detheux. 

Proef 1.05m

Belle Baekelandt won de proef over 1.15m in het zadel van Pelvin Z. Nathan Van Vynckt werd op twee afgezet door Mayla, Imke Debruyne werd derde met Equinox. 

Zondag

Op zondag was de hoogste rubriek er een over 1.10m. Daarbij wist Renée Goethals de winst te pakken op Glamira. Iris Debaene eindigde op twee met Signorita voor Thomas Rykebosch die derde werd op Follie. 

Proef 1m

Winfried Lefevere maakte z'n naam waar en won deze rubriek met Kopientje. De tweede plaats kwam op naam van Valentine Slosse en Cypresse, derde was Merel Wittebolle met Odina van 't Siamshof. 

Pony's 

Op zondag mochten ook de ponyruiters hun geluk beproeven over een parcours van maar liefst 1.20m hoog. Fluitje van een cent voor Julie Vanhollebeke en Dollar Boy, die op geen fout te betrappen waren. Margot Debussche kreeg een foutje tegen in de barrage op Murphy's Law. Ook Merel Wittebolle kwam op Ranger aan de start net als Apolline Vanoverberghe en Moustache. 

Die laatste twee konden dan weer winnen in de proef over 1.10m en hielden Debussche en Murphy's Law achter hen. Manon Vickier sprong naar de derde plaats met Nero van het Pleintje. 

Alle resultaten