Wout Michiels laat concurrentie achter zich op Indoor Gewest Lummen

Wout Michiels laat concurrentie achter zich op Indoor Gewest Lummen

Binnen de LRV organiseerde het Gewest Lummen één van de laatste indoors richting het Nationaal Kampioenschap. In de klasse Zwaar was Wout Michiels niet te kloppen op Octavia. 

Slechts met z'n vijven traden ze aan in de klasse Zwaar. Wout Michiels zorgde voor de winnende tijd op Octavia, met net geen twee seconden verschil op de rest. De tweede plaats was voor Leen Geysen met Let's Go V/H Yzeren Lindenhof terwijl Ruben Houben derde werd op Quick Diamant HR. Enkel de top drie werkte de reeks foutloos af. Voor Monique Becker gooiden twee tijdsfouten roet in het eten waardoor ze vierde werd met Laville Topfok. 

Klasse Midden

Ook bij de klasse Midden kon enkel de top drie zonder fouten eindigen. Lauren Vangronsveld was daarbij de snelste op Leonidas van de Broy. Glenn Aerts volgde op twee met Qamile van het Venushof voor Olivier Nouwen die derde werd in het zadel van Heros van het Hezerhof. 

Klasse Licht

De klasse Licht kwam op naam van Marth Vanrusselt en Quest. Carmen Moors werd tweede op Cara van de Moorskeshoeve Z, de top drie werd besloten met Karen Crauwels met La Belle Fleur vh Venushof Z. 

Alle resultaten