Lynn Leys wint Troosting K.VOR Kampioenschap

Lynn Leys wint Troosting K.VOR Kampioenschap

De VOR verzamelde afgelopen weekend op de pistes bij Stal Stapelheyde in Brecht. Zowel op vrijdag als op zaterdag werd er gereden voor het kampioenschap, dat werd uiteindelijk door Nico van der Plaetsen gewonnen (later meer). De Troosting kwam op naam van Lynn Leys. Bij de jonge paarden had Robin Van Thillo de beste zevenjarige bij. 

1.25m Rubriek

  1. Lynn Leys behaalde de eerste plaats met haar paard Dermie (v. Tolan R). De combinatie toonde een foutloze en snelle prestatie, waardoor ze de hoofdprijs van 175 euro wonnen. Laurent Nuyens pakte de tweede plek met Zalando Vh Schaarbroek Z (v. Zandor Z). Het paar behaalde een foutloze ronde met een uitstekende tijd van 29.61 seconden. Mario Caluwé behaalde de derde plaats met Valentina DH Z (v. Va-Vite) voor hun foutloze run in 33.63 seconden. Plaats vier en vijf werden ingenomen door de Franse Marjolaine Marraud des Grottes met Qudarco STH (v. Udarco van Overis) en Messi (v. Chapeau TN). 

1.15m Rubriek

  1. Fleur Volckaerts claimde de eerste plaats met Diva Van De Langendijk Z (v. Dominator 2000 Z). Het paar voltooide een foutloze ronde in 33.66 seconden. Stephanie Storms behaalde de tweede plaats met In The Mood Van Het Wimpelhof (v. Winningmood van de Arenberg) na een foutloze ronde in 34.18 seconden. Sofie Vandekeybus veroverde de derde plaats met Kir Royal.


    Op zaterdag schreef Juliette De Wilde zede proef op naam in het zadel van Abercrombie (v. Ovidius). Op twee volgde Laurent Nuyens met Check Out (v. Tangelo van de Zuuthoeve) voor Zoé Fontyn en Lakkato de Litrange CXXIII (v. Stakkato).

1.05m Rubriek

  1. Rune Stevens stond bovenaan met zijn paard G (v. Singapore). Benjamin Bardyn werd op Danny Boy 111 Z (v. Dominator 2000 Z) tweede. Steffi Van Den Heuvel stuurde Indra van de Kapel (v. Armstrong van de Kapel) naar drie.


    Jonge paarden

    In de rubriek voor zevenjarige paarden loodste Robin Van Thillo de BWP hengst Q-Jewel's Touch of Quality (v. Kannan) naar de overwinning. Sven Van Dijck werd tweede op Haya van de Blokvenhoeve Z (v. Hampshire VDL), een Zangersheide merrie. De top drie werd besloten door Davy Celis en Intergest Latif II S (v. Zambesi TN), een KWPN hengst. 


    Bij de zesjarigen zegevierde Kirsten Rombouts met Abba Z (v. Aganix du Seigneur Z), een Zangersheide merrie. Voor Habibi BS (v. Ibrahim BS) was er onder Lucille Billet de tweede plaats. De Zangersheide hengst Zakinto vd Dassenheide Z (v. Zapatero VDL) kwam met Dries Van Dyck op plaats drie te staan. 



    Alle resultaten