Annabel Moors zegeviert in Pony Kampioenschap bij de KR

Annabel Moors zegeviert in Pony Kampioenschap bij de KR

Een spannend kampioenschap voor de ponyruiters van de KR leverde winst op voor Annabel Moors, Jaimy-Lee Martens en Mirthe Clauw. 

  1. Annabel Moors veroverde de eerste plaats met haar pony Fientje-een. De combinatie toonde een solide prestatie en beëindigde hun kampioenschap met slechts vier strafpunten. Tristan Melotte behaalde de tweede plaats met VPS Day Dream (v. Gavanie). Zij besloten hun kampioenschap met acht strafpunten. Lyns Overstijnswerd in het zadel van Clearview Dano derde. Malia Bammens kwam op de vierde plaats te staan met Unique van t Heike (v. Eternity van de N.Ranch) terwijl Lenthe Willems de top vijf besloot op Calvaro.

90 cm Kampioenschap Ponies

  1. Jaimy-Lee Martens en Jemma Spice waren onklopbaar over 90cm. Zij bleven als enige over de ganse lijn foutloos. Margot Hulsmans had met Pino in de eerste omloop al een springfout maar bleef verder foutloos en kwam op twee. Voor Julie Hulsmans werd er in de tweede omloop vier strafpunten genoteerd met No Joke (v. Dusty) waardoor zij op drie kwamen. 

80 cm Kampioenschap Ponies

  1. Mirthe Clauw stuurde Orchid's Shamyra feilloos doorheen alle omlopen en kroonde zich als winnares. Paulien Vanlangendonck kon op On Y Va Van de Meidoorn (v. Carl van de Liemers) diezelfde prestatie neerzetten maar was net iets trager waardoor zij tweede werd. Noa Vandeweyer was eveneens op geen fout te betrappen met Stitch (v. Linde Hoeve's Elegant) en werd beloond met het brons. 


    1.05m Jachtparcours


    De familie Clauw domineerde het weekend want het jachtparcours van zondag kwam op naam van Jordy Clauw. In het zadel van Healy D (v. Cicero z Van Paemel) bleef hij voor op zijn zus, Valerie. Zij had met Hovette ongeveer twee seconden meer op de klok na een foutloze ronde. Margot Vannoppen besloot de top drie met Contact me On the Rocks (v. Contact vd Heffinck). 


    Alle resultaten