Lisse Bosch op één in Z130 LRV Lille

Lisse Bosch op één in Z130 LRV Lille
De LRV van het gewest Herentals had afgelopen weekend ook een afspraak met elkaar staan. In de klasse Zwaar kon Lisse Bosch alle concurrentie achter haar laten. 

Bosch had Parinoor vh Eegdeken (v. Douglas) onder het zadel om de 1.30m hoge hindernissen te lijf te gaan. De zevenjarige merrie kon als enige het hout onaangeroerd laten waardoor het duo zonder tegenspraak de winst nam. De andere combinaties die de barrage haalden konden allen de tijd van Bosch verbeteren maar hadden ook allemaal een springfout... Bram Bosch was het snelst met Zero Z (v. Zandor Z) en was goed voor zilver. Maar de ruiter uit LRV Lichtaart had nog een troef achter de hand. Met Puerta Ricca (v. Gismo Z) kon hij nog eens derde worden ook, op negen honderdsten verschil met zijn zilver. De laatste deelnemer in de barrage was Bart Goetschalckx op Obma vd Esberg. 

In de klasse Midden stond opnieuw de familie Bosch op één. Bram Bosch sprong naar de overwinning op Quadrilla van het Hemeldonk (v. Singular LS La Silla). Rik Heylen kon zijn Lentedame (v. Glasgow W vh Merelsnest) naar het zilver rijden terwijl Tom Diels derde werd in het zadel van Casper Gudi Z (v. Cupido vd Hoefslag Z). Net als de top drie was ook de volledige top vijf dubbel foutloos. Melanie Valckx kwam op vier met Just For Pleasure de Looge (v. Epleaser van 't Heike) voor Julie Ooms en La Corofina Z (v. Lavallino). 

Diels kon ook in de klasse Licht een top drie-notering verzekeren. Met Lavina Todi Z (v. Le Blue Diamand van 't Ruytershof) sprong hij naar de derde plaats. Voor hem op twee kwam Lio de Cock in het zadel van Mabelle (v. Emerald van 't Ruytershof). De overwinning was uiteindelijk voor Veerle Coolkens op Quadri CV Z (v. Quadrillo) met ruim anderhalve seconde voorsprong. 

Volledige uitslag