Lieven Devos knap derde in Valencia

Lieven Devos knap derde in Valencia

Lieven Devos sprokkelt in Valencia punten voor de Longines Ranking. In een spannende barrage werd hij derde in de Grote Prijs.. Emily Moffitt ging met overwinning lopen.

QUICK RESULT CSI2* 1.45m LR

1. Emily Moffitt - Copain du Perchet CH 

2. Will Edwards - SHW Candies B 

3. Lieven Devos - Inca's Big Think


Emily Moffitt kwam met Copain du Perchet CH (v. Conteur) al vroeg op voorsprong in de barrage door een strakke tijd van 41.04 neer te zetten. Lieven Devos kwam als voorlaatste van start in de barrage en probeerde met Inca's Big Think (v. Beaulieu's Big Think) dit te overtreffen. Hij finishte in 42.17. 
Will Edwards was de laatste combinatie en hield de spanning er in. Door met Shw Candies B (v. Chacco Blue) een tijd van 41.40 neer te zetten stak hij Lieven Devos nog voorbij en werd zo tweede. De Spanjaard Mariano Martinez Bastida eindigt met Giro de La Luna (v. Van Gogh) op de vierde plaats, voor Cameron Hanley met Esi Toulouse (v. Siec Livello). 

Elisa Strubbe kwam met Scato van de Molenbrug Z (v. Scendix) ook van start in de barrage. Ze sprokkelde helaas vier strafpunten bij elkaar. Gecombineerd met haar tijd van 42.52 levert haar dit een achtste plaats op. 

Resultaten


In de CSI1* 1.10 m die ook deze middag werd gereden in Valencia was de overwinning voor de Spaanse Isabel Peris Jensen met E. Landgraf (v. Verdi). Ze was sneller dan de Amerikaanse Stefanie Saperstein met Night's Watch (v. Coratio) die op hun beurt weer voor Carmen Llácer Giner en Hijacker van den Horst (v. Indoctro) eindigden. 

Stefanie Saperstein deed haar foutloze parcours met Icaros Cjs (v. Quasimodo Z) nog eens dunnetjes over en eindigde zo ook vierde. Plaats vijf was terug voor Spanje met Marta Trigo Ruiz en Laryere C (v. Claryere C). 

Resultaten