BWP'er Kartouzo Van 'T Kathof wint CSI3* 1.40 in Vilamoura

BWP'er Kartouzo Van 'T Kathof wint CSI3* 1.40 in Vilamoura

De overwinning in de CSI3* 1.40m in Vilamoura kreeg vandaag een Belgisch randje. De Braziliaan Carlos Eduardo Mota Ribas finishte daar als eerste met zijn BWP'er Kartouzo Van 't Kathof (v. Ustinov).



QUICK RESULT CSI3* 1.40m

1. Carlos Eduardo Mota Ribas - Kartouzo van 't Kathof

2. Michael Pender - HHS Fortune

3. Jerome Hurel - Farouk De Hus Z


Carlos Eduardo Mota Ribas was met zijn Kartouzo van 't Kathof de snelste voor Michael Pender en HHS Fortune (v. Catoki). Jerome Hurel sluit met Farouk de Hus Z (v. For Hero de Hus) het podium af. De vierde en vijfde plaats gaan naar twee landgenoten. De Britse Chloe Aston wordt vierde met Arcadius 6 (v. Aragorn) en Jude Burgess vervolledigt de top vijf met Comeback de Fremis. 

Resultaten


CSI3* 1.20m

Ook in de CSI3* 1.20m waren de Britten sterk bezig. Daar gaat Jack Nicklin met Shiraz II (v. Vagabond de La Pomme) met de overwinning naar huis. Ellie Burell-Squibb volgt met Jordan Girl Z (v. Haarlem) en Amy Ogilvie sluit met Leandro van de Eikelboscherheide (v. Arko III) de top drie af. 

Resultaten


CSI1* 1.10

En ook in deze reeks was er een Britse overwinning. Dit keer was het de beurt aan Natasha Hewitt met Canant (v. Ukato). Ethan Bracken volgt met Lislan Flamenco (v. Je T'Aime Flamenco) op plaats twee, de Braziliaanse Marta Bier Johannpeter en Dimondo DV (v. Diamant de Semilly) op drie. 
Jude Stevenart springt met H-Red Valentina P&A (v. Red Star M) net naast het podium en staat dus op de vierde plaats. Ook met Florine TN (v. Kannan) presteerde hij sterk en finisht hij als zevende. Leah Stevenart ten slotte valt met Chicago TM (v. Contender) ook in de prijzen en behaalt uiteindelijk een twaalfde plaats. 

Resultaten