Laurent Nuyens en Zalando vh Schaarbroek Z winnen 1.30m Grand Prix Sint-Katelijne-Waver!

Laurent Nuyens en Zalando vh Schaarbroek Z  winnen 1.30m Grand Prix Sint-Katelijne-Waver!

Drie weken Groentenjumping besloot afgelopen weekend met een regionaal programma. In de 1.30m Regionale Grand Prix sprong Hippique.Immo-ruiter Laurent Nuyens naar de winst met zijn Zalando vh Schaarbroek Z (fokker: Henri van Craen).

Na een barrage met elf sprong Nuyens met de 12-jarige Zandor Z-zoon nipt onder de chrono van Nico van der Plaetsen en My Secret Of Usie (Emerald van 't Ruytershof). Mario Caluwé vervolledigde de top drie, foutloos, in het zadel van zijn 12-jarige merrie, Valentina DH Z (Va-Vite).

Op eigen terrein volgde Jorich Spits met KWPN-ruin, Gamble S. Samen met de zoon van Baltic VDL bleef Spits nipt voor op Pieter van den Bergh en Karlo van de Kapel (Mithras de Regor).

Op vrijdag hield Lauranne Spits de concurrentie achter zich op eigen terrein. In de 1.25m hoofdrubriek bleef ze met Henk Verplancke's, Javanna Van de Torredreef net geen seconde voor op Laurent Nuyens en zijn BWP-hengst, Just Daddy P (Nagano). Mieke Ceuterick vervolledigde de top drie in het zadel van Indira Jade de Dwerse Hagen (Va-Vite).

In de 1.15m proef sprong Merel van Assche met Cassius naar de winst. Samen met de 20-jarige zoon van Chellano Z was de amazone net geen twee seconden voor op Mieke Ceuterick en de 14-jarige Kalifa (Va-Vite). Het podium van deze rubriek, werd afgewerkt door Joni Vervoort en Roulette van 't Bosveld (Nixon van 't Meulenhof).

Uitslagen

F. © Jill Apers