Koen De Waele zet zegereeks verder in Lier!

Koen De Waele zet zegereeks verder in Lier!

Deze ochtend heeft Oost-Vlaming, Koen De Waele zijn zegereeks verder gezet in het Azelhof. Samen met zijn eigen gefokte, Simply Magic KDW Z sprong De Waele naar de winst in de 1.35m rubriek.

Koen De Waele en de 11-jarige zoon van Scendix bleven ruim één seconde voor op Argentinië's Marias Larocca met de SF-ruin, Vangoth Des Besnards (Quartz du Chanu). Het podium werd afgewerkt door Benjamin Pieters en de dochter van Picasso Z, Passionate From Second Life Z.

Net buiten het podium loodste Ines Van Dijck J. Comghorla van Beek (Comme Il Faut) foutloos naar de vijfde plaats. West-Vlaming, Jean De Grande volgde op plek zes met Igor de Vauxelles (Non Stop).

Gisteren won De Waele met zijn Simply Magic KDW Z ook al de 1.40m internationale rubriek.

Vind de volledige uitslag van de 2* 1.35m HIER.

Aansluitende 1* 1.30m sluit voormiddag in Lier af

In de aansluitende 1* 1.30m proef moesten de Belgen de duimen leggen voor de internationale bezoekers. Wel wisten Anke De Breuker, Frederic Marien en Terry Van Dingenen nog een mooie top tien klassering binnen te halen. De Breuker stuurde de negenjarige merrie Mornike de Tiji (Bamako de Muze) naar de zevende tijd van dertig foutlozen, kort gevolgd door Marien die op de achtjarige ruin Klever Boy Legita Hof Z (Kannan) naar de achtste plaats sprong. De top tien werd afgesloten door Van Dingenen in het zadel van de elfjarige ruin Ego Del Maset (Gelha's VDL Emilion).

Vind de volledige uitslag van de 1* 1.30m HIER.