Kevin Gielen start met winst in YH-rubriek Vejer

Kevin Gielen start met winst in YH-rubriek Vejer

Terwijl de temperaturen hier in België weer koelen, gaan ze in het Spaanse Vejer de la Frontera omhoog. Kevin Gielen reisde met de zevenjarige Luna van de Zeilhoek (v. Dior van Berkenbroeck) richting de Spaanse zon en begon al meteen met winst. 

De jonge paarden trapten een nieuwe week van de Sunshine Tour af met winst voor de zevenjarige Luna van de Zeilhoek (v. Dior van Berkenbroeck). Onder Kevin Gielen bleef de KWPN-merrie ruim een seconde voor. Op het brons zagen we de BWP'er Quercus van den Oude Eik (v. Jenson van 't Meulenhof) terug met aan de teugels Kendra Claricia Brinkop. In de top tien was ook het Zangersheide stamboek vertegenwoordigd met Galadermie PP Z (v. George Z) en Alessandra Reich op zes. 

De aansluitende tweede rubriek voor zevenjarige paarden leverde een Belgische tiende plaats op. Louise Ameeuw stuurde Killer du Grand Moustier (v. Kannan) foutloos over de finish. Wat hoger in de top tien kwamen nog twee Belgische paarden terug - Thor ter Wilgen Z (v. Taran de La Pomme) werd zevende gevolgd door Cocette du Plevau Z (v. Coeur de Cachas DS) op acht.

Vijfjarigen

Bij de vijfjarige paarden werd de chrono niet bijgehouden maar Gielen en Ameeuw legden beiden ook hier een foutloze ronde af. Gielen zat in het zadel van Sauvage V/ 't Dauwhof (v. Vannan), Ameeuw bracht Marthe d'Ecaussinnes (v. Le Coultre de Muze) aan de start.


Alle resultaten vind je hier