Kelly Dhondt en Mylady van den Doorn maat te sterk in Torhout

Kelly Dhondt en Mylady van den Doorn maat te sterk in Torhout

Bij de New Flandria Ranch was het LRV-amazone Kelly Dhondt die met de scepter kwam zwaaien in de hoofdrubriek op zaterdag. Op Mylady van den Doorn was de amazone een maat te sterk voor de concurrentie. 

Dhondt had wederom haar twee troeven gezadeld voor de uitdaging dat het 1.30m hoge parcours vormde. In het zadel van Mylady van den Doorn was Dhondt de enige die de barrage foutloos kon afwerken en zegevierde. Quirijn Bonhomme was op Kick Star sneller maar bekocht met een springfout, net als Patrick Verlet en First. Zij kwamen respectievelijk op twee en drie. Dhondt mocht ook met Marielle des Vauxelles aantreden in de tweede fase maar werd vierde. Gauthier Soete besloot de top vijf met Malvaro. 

Over 1.20m was het Sander Logghe die op Petite Fille zegevierde. Verlet kon hier met First op twee eindigen. Voor Tom Verduyn en Qataro van het Texelhof werden op drie genoteerd. In de 1.10m rubriek zagen we Jules Tanghe op één met Happy van de Lindehoeve. Op twee kwam Sophie Vanhoutte met Daiquita van 't Hoveke voor Isabel Debeuf en Ines.

Resultaten

Julie Van Maele zegeviert op zondag

Op zondag werd het sportief programma afgesloten met de 1.10m hoofdrubriek. Julie Van Maele kon net als Kelly Dhondt als enige foutloos afwerken met Melvin en won. Vica Dewaele stuurde Qaliska van de Peereboom naar twee gevolgd door Tine Van Eenoo en Happiness van het Hazenwindeke. 

De 1m rubriek kwam op naam van Beau Neirynck en Petite Fleur. Faydan D'Hert klasseerde zich met Jewel C op twee. De derde plaats was voor Olivia Moeyaert op Lady Amor Sandro van de Waeterhoeve. 

Bij de pony's regeerde Julie Van Hollebeke op de rug van Orchid's Auriske. Voor Laurence Declercq was er met Harmonie Du Levant de tweede plaats. Het podium werd afgewerkt door Margot Debussche en Vasco Optimus. Owen De rous zegevierde op Nero van het Pleintje in de 1m rubriek. Margot Debussche en Vasco Optimus besloten hier op twee voor Van Hollebeke en Ted die derde werden. 

Resultaten