Julia Zagubien wint hoofdrubriek van Flémalle Jump in!

Julia Zagubien wint hoofdrubriek van Flémalle Jump in!

Julia Zagubien kon afgelopen weekend de hoofdrubriek in Flémalle Jump In op haar naam schrijven. Dat deed ze met de merrie Fina. 

In de 1.25m wist Julia Zagubien met Fina op een tijd van 36.74 seconden naar de winst te rijden. Pauline Swinnen volgde met Little Crack G&C (L'arc de Triomphe, fokker: Melanie Gelin) met een tijd van 38.44 seconden op de tweede plaats. Thomas Dupuis sloot met Joy (Colore) de top drie af. Sylvie Morrier moest met J't'adore Du Coin in de eerste fase vier strafpunten noteren, maar haalde toch een mooie vierde plaats. De vijfde plaats ging naar winnares Julia Zagubien, deze keer met Vampas d'Isadora. 

Cyrielle Tonneau is het snelst in de 1.15m
Samen met Coquin du Bosq (Gin tonic star, fokker: Auguste Legoupillot) wist Cyrielle Tonneau op een tijd van 28.53 seconden naar de eerste plaats te rijden. Met twintig honderdsten van een seconde achterstand, landde de 1.25m-winnaar Julia Zagubien met Vampas d'isadora op de tweede plaats. De derde plaats ging naar Sylvie Morrier met Creool.  

Goud voor Gillard Léna in de 1.05m 
In de voorgaande 1.05m proef wist Gillard Léna met Twist naar de eerste plaats te rijden. Het duo had bijna een seconde voorsprong op Marion Jobe. Zij landde met Hades (Indoctro) op de tweede plaats. Fabry Nathalie sloot hier met Etretat de Saint Georges de top drie af. 

Bekijk hier de resultaten