Gert-Jan Hubrechts landt eerst in de 1.30m van Bosserheide!

Gert-Jan Hubrechts landt eerst in de 1.30m van Bosserheide!

Gert-Jan Hubrechts wist de 1.30m proef van de outdoor jumping Bosserheide op zijn naam te schrijven. Dat deed hij met Coco van de Helle (Cesano II, fokker: Hans Joachim Ahsbahs). 

Gert-Jan Hubrechts kon in de 1.30m met Coco van de Helle (Cesano II, fokker: Hans Joachim Ahsbahs) naar de winst rijden. Dat deed hij op een tijd van 32.60 seconden, maar zestien honderdsten van een seconde sneller dan de Nederlander Jeffrey Schmitz. Die landde met Hatrixia van Beek (Aganix du Seigneur) op de tweede plaats. Het brons in deze proef ging naar Joe Clee met Applebridge Tag Z (Aganix Du Seigneur). Het duo wist op een tijd van 34.25 seconden foutloos door de chrono te rijden.

Zoë Anteunis haalt brons in de 1.20m

Samen met merrie Quincy vh Gebroekerhof Z (Quilimbo, fokker: Anteunis-Bobbaers) kon Zoë Anteunis op een tijd van 31.07 seconden naar de derde plaats rijden. Op de voet volgde Marjan Poukens in het zadel van Performance Lady (For Pleasure, fokker: Michiel Daem). Zo reed het duo op een tijd van 31.75 seconden naar de vierde plaats. Romy Ruijl landde met de merrie Kiss DK Z ET (Kannan, fokker: Abdel el Said) op de vijfde plaats. 

Het goud en zilver van deze proef ging naar Nederland. Zo nam Yves Willems met Uno het goud en Lyn Meijers met Grappa AG (Spartacus TN) het zilver. 

Bekijk hier de resultaten