Jules Stevens en Herusa S nipt op één in hoofdnummer Bomaco

Jules Stevens en Herusa S nipt op één in hoofdnummer Bomaco

Op de Winterjumping verreden in het complex van Bomaco heeft Jules Stevens vorig weekend de overwinning in de hoofdrubriek weten binnen te halen. 

Stevens had voor de 1.25m rubriek Herusa S onder het zadel, een KWPN merrie van Tornesch. Zij besloten hun tweede fase foutloos in een tijd van 29,55s. Die tijd leverde hen nipt de overwinning op want Marie-Sophie de Bruyne stopte de klok op 29,56s en werd daarmee tweede met Jakedoe van het Eikenhof (Chopin van het Moleneind). De Bruyne moest in de 1.05m rubriek niemand voor zich dulden en won op Belle Mis. De twee waren duidelijk aan elkaar gewaagd want Thomas Leemans volgde met Petrouschka op de derde plaats met een tijd van 31,98s. Op vier zagen we Frédéric Mariën met de 6-jarige Si Belle voor Marijke Both en de 8-jarige Quinto van het Swennenhof (I'm Special de Muze). 

Stevens domineerde eerder al in de 1.15m rubriek met zowel winst als een derde plaats. Hij stond wederom met Herusa S op één terwijl Merusa vd Eijkhof (Harley VDL) hem het brons opleverde. Tussen hen op twee kwam Pia De Neys met Lenni van het Lichterveld (Le Diamant Horta). 

De 1m ponyrubriek kwam op naam van Pytha Noël en Berlin des Ilieres (Idefix du Viloon). Diezelfde amazone won ook de 90cm op King of Pop. Julynne Vermonden en Kit Niran werden tweede terwijl Niels Van Pamel de top drie besloot in het zadel van Thunder vh Paardeveld. In de 90cm stond Aurélie Hendrickx op twee met Orchid's Kariandra voor Jars Vermeir en Sunny op drie. 

Resultaten


F. ©: Pegasus