Jos Verlooy houdt Zoe Conter achter zich in St Tropez

Jos Verlooy houdt Zoe Conter achter zich in St Tropez

Op de Hubside Jumping in St Tropez laten de Belgische combinaties van zich horen! In de 2* competitie was Jos Verlooy de beste Belg over 1.35m hoge hindernissen maar werd op de voet gevolgd door Zoe Conter. 

Ruim 60 combinaties waren aan zet in deze 1.35m hoge tweesterren competitie. Verreden over twee fasen zagen we op één de achtjarige Cor vd Kattevennen Z (v. Cornet Obolensky). De hengst zat onder het zadel van niemand minder dan Emanuele Gaudiano, die wederom een overwinning op naam zette. De italiaan was veertig honderdsten sneller dan zijn landgenoot Roberto Previtalli met Coco Nut (v. Colestus). Op drie kwam Angelica Augustsson Zanotelli in het zadel van Crescendo Vhl (v. Connor). 

Voor ons land kwam het beste resultaat van Jos Verlooy! In het zadel van Panache v/d Wateringhoeve (v. Cicero Z Van Paemel) was hij op geen enkele fout te betrappen en werd zesde. Zoe Conter volgde in hun kielzog en stuurde Petit Coeur van 't Swertland (v. Jamal vd Heffinck) naar de zevende plaats. Conter had een tweede ijzer in het vuur en werd nog eens elfde op Enrico de La Pomme (v. Vigo d'Arsouilles). Twee plaatsen hoger vond Louis Mahieu zijn weg naar plaats negen met Dopamine Z (v. Dominator Z). 

Gregory Wathelet (Beau Gosse du Park) werd twaalfde, Logan Leemans (Oxanne van t Eikhof) dertiende en Louise Losfeld (Hamilton) besloot op veertien.

Volledige uitslag