Dries Dekkers zet zegereeks verder in Youngster-tour Opglabbeek

Dries Dekkers zet zegereeks verder in Youngster-tour Opglabbeek

Dries Dekkers weet maar niet van ophouden. Na vorige week al enkele successen binnen te halen én ook gisteren een dubbele overwinning te mogen vieren, sprong hij vandaag opnieuw naar winst bij de zesjarigen. 

Het Sentower Park opende ook vandaag met de rubrieken voor jonge paarden. Bij de zesjarigen was het wederom Dries Dekkers die zegevierde, in het zadel van Legacy d'Harduemont (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Met ruim een seconde voorsprong hielden ze Stephanie Böhe achter zich met Qualita 8 (v. Qualito). De BWP'er Rafa S.C.H. (v. Douglas) volgde onder Thiago Ribas Da Costa op drie. 

Binnen de top tien noteerden we een zesde plaats voor Sacha Beghuin en Little Baby d'Alphi (v. Greco Sitte), Karen Oris besloot op negen met Ray Noble d'Astoch (v. Emerald). 

Bij de vijfjarige paarden was Maud Pietroniro de beste Belgische in het zadel van Nousky (v. Cyber Boy). De overwinning was voor de Zangersheide merrie Agalove Ab Z (v. Aganix du Seigneur Z) onder Sofia Westborg. Op twee stond de sBs ruin Mermoz DB (v. Cristallo I) met Graham Grant gevolgd door opnieuw een Zangersheide gefokte merrie, Kenya Touch Hero Z (v. Kassander van 't Roosakker) en Tamarin Christie. 

Volledige uitslag