Jolien Demeyer wint hoofdrubriek eerste winterwerking Vincent Martens

Jolien Demeyer wint hoofdrubriek eerste winterwerking Vincent Martens

Het startsein voor de winterwerking binnen Stal Vincent Martens is gegeven! Jolien Demeyer zette de hoofdrubriek van de eerste indoor op haar naam. 

De hoogste rubriek had de hindernissen op 1.20m staan om de ruiters op de proef te stellen. Over deze hoogte vormde Jolien Demeyer de beste combinatie met Chablis. De West-Vlaamse LRV-amazone bewijst dat ze ook buiten de LRV werking haar mannetje kan staan. Met net geen drie seconden voorsprong liet ze Lars Verschueren achter haar. Hij reed zijn foutloze barrage op de rug van Sublime van de Lindehoeve Z (v. Skill Z). Ook Estee Bomeré hield de balken van de barrage in de lepels met Moonshine en werd derde. 

Op vier volgde Cedric De Maertelaere met Orion, hij bleef nipt voor op Vic Pintelon die uiteindelijk vijfde werd in het zadel van Stanley vd Hunters

Volledige uitslag 1.20m

Tien centimeter lager was Ella Bomeré de snelste in de barrage. Met Helios liet ze de concurrentie achter haar. Auri Callewaert zat hen op de hielen en werd tweede op Juvani du Val Fleuri Z gevolgd door Evelien Cattoir op drie met Nyona van de Reynaert

Volledige uitslag 1.10m

In de meter kon Estee Bomeré opnieuw een derde plaats veroveren, deze keer met Naloubet I. Zita Pintelon nam de tweede plaats voor haar rekening op Krik Krak AG terwijl de winst in handen kwam van Milan Van de Veire in het zadel van Caelum ter Wilgen (v. Quick Star). 

Volledige uitslag 1m

Bekijk hier alle resultaten