Jérôme Guery leidt Belgische delegatie in Oliva

Jérôme Guery leidt Belgische delegatie in Oliva

Jérôme Guery zette zich opnieuw bovenaan in de Gold Tour van Oliva. Na de GP-kwalificatie op naam te schrijven sprong de Belg naar de top vijf van de 1.40m rubriek. 

De door Luc Kuppens gefokte Jyrado vh Bovenhoekshof bleef keurig van het hout af en sprong met Guery naar vier. De sBs hengst van By Ceira d'Ick vertoeft sinds deze zomer onder het zadel van Guery, die de teugels opnieuw overnam van Tom Schewe. In het begin zat ook Steven Vermeir aan het roer van de hengst. Op vijf volgde Koen Vereecke en de 9-jarige BWP merrie Oilily de Muze, een Vigo d'Arsouille nakomeling uit de stallen van Joris De Brabander en Paul Hendrix. 

Vincent Lambrecht en de sBS hengst S & L Exxon Hedonist (Ogano Sitte, fokker: Don Leys) sprongen naar de zevende plaats. Kasper de Boeck besloot dan weer de top tien in het zadel van Nepal S (Kannan). Gezien het groot aantal deelnemers in deze rubriek konden ook Louise Ameeuw (Flora du Mesnil), Leon Brutsaert (Dixy vd Fruitkorf Z) en Maxim Godecharle (Oreo) zich nog plaatsen. 

Resultaten