Jean-Christophe de Grande wint (opnieuw) 1.40m GP Zellik!

Jean-Christophe de Grande wint (opnieuw) 1.40m GP Zellik!

Voor de tweede week op rij geeft West-Vlaming (wonende in Oost-Vlaanderen) Jean-Christophe de Grande, de concurrentie het nakijken in de 1.40m hoofdrubriek van Zellik. Ditmaal won de Grande de Grote Prijs met de 9-jarige Olympia du Genet (Nabab de Rêve, fokker Herman Reygaerts).

"Momenteel heb ik echt een fijne stal paarden. Stap voor stap zijn we aan de band met elkaar aan het werken. Ik ben blij dat het potentieel van deze talentvolle paarden ook meer en meer zichtbaar wordt," vertelt de Grande na afloop!

Vorige week won de springruiter nog met Anubis van de Vossestaart Z, ditmaal hield hij met  de 9-jarige BWP-merre, Olympia Du Genet, Kristof Moureau met Bariton Z (Berlin) achter zich. Op de derde plaats volgde Gaetan Stalpaert met onder het zadel de negenjarige GS 7.

Net buiten de top drie volgde Anthony Wellens met Benny Van de Walle's voormalige Da Silva Van't Schaaphof Z (Diamant de Semilly) voor Anouk De Proft en Monaco du Chablis (Norton d'Eole).

Eerder won Maverick Van Lent met Pieter Vanthienen's Bottega van 't Steenshof (Balou du Rouet) de 1.30m rubriek. Het paar bleef daarbij voor op Thomas Leemans en Petrouschka (Peppermil). Oost-Vlaming, Thibault Vermeulen vervolledige de top drie in het zadel van ABNT Danny.

Eerder sprong Albert Bruyneel met Souplesse naar de winst in de 1.10m proef. Kristof Benaets en L'Argento van de Hertog (Numero Uno) volgden voor Kate Stalpaert met Aro.

Alle uitslagen