Jan Claeys wint ook Grote Prijs Zottegem

Jan Claeys wint ook Grote Prijs Zottegem

Afgelopen weekend won de Oost-Vlaming, Jan Claeys al de Grote Prijs Stad Waregem. Eerder hield Claeys ook de concurrentie achter zich in de 1.25m regionale Grand Prix van Zottegem.

Het werd een barrage met vier, waarbij geen enkele combinatie een fout maakte. Jan Claeys nam zowel de eerste als tweede plaats in beslag. Met King-Boy (Contact vd Heffinck) bleef Claeys zichzelf ongeveer twee seconden voor. Hij volgde zichzelf op met Charmeur Van Het Kloosterhof. Koen De Waele werkte het podium af met Hilfiger van t Ameldonk Z.

De Waele bleef Koenraad Bauters met Nadal Van De Meerse voor. De snelste basisomloop kwam op naam van Katrijn Van Hoecke met H-Red Beauty Girl P&A.

Cedric Broekaert won op zondag de kleine Grote Prijs. Broekaert won het 1.20m parcours met onder het zadel Farrah van de Kleite (Kashmir van Schuttershof). Laurens Bogaert volgde op de tweede plek met Don Juventus van de Reynaert. Marie Van Cauwenberghe werkte de top drie af met F.D. 104 A Ter Linden.

In de 1.15m proef wist Jelle De Mulder de winst op zijn naam te schrijven. In het zadel van Mdina hof ter Zeedycke (Quinn vd Heffinck) bleef De Mulder Axel Geysen Imola Van Evendael Z en Jan  Claeys met Neske van 't Nederhof.

Alle resultaten