Jan Claeys domineert Grote Prijs Stad Waregem

Jan Claeys domineert Grote Prijs Stad Waregem

De paardenstad van Vlaanderen, Waregem maakt zich op voor een maand lag paardensport. Afgelopen weekend was er alvast regionale springsport op Jumping Waregem. In de Grote prijs domineerde Jan Claeys de eindranking. De Oost-Vlaming won met Charmeur vh Kloosterhof (Fuego du Perlet).

Claeys nam ook de tweede plek in, hij volgde zichzelf op op het podium met Judy Van de Beekhoek (Wandor vd Mispelaere). De top drie werd afgewerkt door Pedro Nolasco met onder het zadel Italo Ten Doorn. Het duo bleef daarbij voor op Helena Embo in het zadel van Godiva Lady en Celine De Cabooter met Laguna Van 't Maeshof.

Voordien strandde Jan Claeys op de derde plaats in de 1.20m rubriek. Samen met Nutella de la Vie Z moest Claeys Isabel De Rijcker en Christophe  Leutenez voor zich dulden. Isabel De Rijcker won met Cingmar. Het paar bleef ruim ééns seconde voor op Christophe Leutenez met Levi's Girl Z.

Op zondag stonden de hoogste hindernissen op 1.15m gebouwd. Als enige hield Merel Verstuyft de chrono onder de 25 seconden. Samen met Lucky STar-K van 't Kattenheye bleef Merel Davy Kesteloot met Chivas Regal Du Val Fleuri Z voor. Sander Logghe werkte de top drie af met Mien vd Bisschop.

Alle resultaten