Ivan Van Hove wint in Sint-Gillis-Waas

Ivan Van Hove wint in Sint-Gillis-Waas
Afgelopen weekend vond het ruitertornooi van LRV Oost-Vlaanderen in Sint-Gillis-Waas plaats. Daar wist Ivan Van Hove het goud mee naar huis te nemen in de klasse Zwaar. 

Als enige dubbel foutloze combinatie kon Ivan Van Hove de concurrentie achter hem laten in de klasse Zwaar. Dat deed hij in het zadel van Merijn Van De Dielaerthoeve (V. Fantomas de Muze). Stef Robberecht met Gytta Van Hof Ter Naillen (V. Nabab de Rêve) en Romy Lamberts met VIP van de Tojopehoeve Z (V. Verdi) mochten na een foutloze eerste omloop ook barrage rijden. Ze eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats. 

De winst in klasse Midden was voor Kiano Teirbrood. Hij verwees met Best Mix It's Me (Bamako de Muze) Phaedra Polfliet en Odette van de Kruishoeve naar een tweede plaats. Stef Robberecht kon in deze proef ook nog een podiumplaatsje bemachtigen en kon daarvoor rekenen op Qualando de Carmel (V. Mosito van het Hellehof). Verheyen An sloot besloot met Annouk (V. Calypso) de barrage en eindigde vierde. 

Charlotte Van Ingelgem schreef de klasse Licht op haar naam. Met 15 combinaties in de barrage kon zij voorblijven op de rest met onder het zadel Don't Stop (V. Dynamite vh Hazelarenhoekje). Plaats twee was voor Niels De Wael met Othello van 't Stelenshof (V. Tauber van het Kapelhof). Afsluiten deed de top drie met Joeri Van Bockstal met Qornelia VB (V. Quilimbo).

Alle resultaten