Deauville Classic Auction krijgt tweede editie

Deauville Classic Auction krijgt tweede editie

Na de succesvolle eerste editie organiseert Fences Agency opnieuw de Deauville Classic Auction. De veiling zal doorgaan op 13 augustus 2022 op de terreinen van de Longines Deauville Classic. 

14 nette paarden, 8 uitzonderlijke veulens en 6 embryo's met veelbelovende afstamming. Dat is wat Fences Agency op de tafel brengt ter veiling. Dit alles wordt aangeboden onder begeleiding van een galadiner tijdens het CSI3* Longines Deauville Classic. 

Onder de te-veilen-veulens wordt er ook ditmaal een 'Foal of the Heart' gekozen. Traditiegetrouw wordt de opbrengst van deze verkoop gedoneerd aan een goed doel. Dit jaar werd er gekozen voor 'La Maison Escargot'. Het uitverkoren merrieveulen is Mistinguett de Folie. Zij is een afstamming van Happy Day d'Iscla in combinatie met Ilostra Dark en is geboren op 18 mei dit jaar. 

Bij de embryo's vinden we dan weer welbekende afstammingen als Itot Du Château, Mylord Carthago, Emerald en Hello Sanctos. 

Last but not least, de 5- tot 8-jarige paarden. Deze zijn allemaal geselecteerd met het oog op zowel amateurs- als professionele ruiters. Alle paarden hebben de mogelijkheid om tot minimum 1.40m niveau door te groeien en dat allemaal met een nagenoeg perfecte keuring. Op afspraak is er is ook de mogelijkheid om de paarden te testen. Van 9 t.e.m. 13 augustus staan ze gestald in Haras du Barquet, vlakbij Deauville. Eveneens zullen de jonge paarden ook gereden voorgesteld worden op 11 augustus en aan de hand voorgesteld op de avond van de veiling. Hierbij wordt een diner aangeboden op invitatie.

Er zal zowel ter plaatse als online kunnen geboden worden. 

Meer informatie over de veiling vindt u hier

Meer informatie over het gekozen goede doel vindt u hier