Bart Clarys en Cyril Cools op podium CSI2* GP Bonheiden

Bart Clarys en Cyril Cools op podium CSI2* GP Bonheiden

Ze werden nipt van de overwinning gehouden door Jack Ansems, maar gingen toch met een medaille naar huis. Bart Clarys werd tweede en Cyril Cools derde in de CSI2* GP in Bonheiden deze namiddag


QUICK RESULT

1. Jack Ansems - Fliere Fluiter

2. Bart Clarys - Geste van de Vihta

3. Cyril Cools - Grupo Prom Rahmannshof Before

Jan Ansems en Fliere Fluiter (v. VDL Zirocco Blue) waren onstopbaar in de CSI2* GP over 1.45. Ze waren de snelste en foutloos in de barrage met een tijd van 36.17. 

Bart Clarys volgt met Geste van de Vihta (v. VDL Zirocco Blue) in 36.61. Cyril Cools en de Tenerife VDL-dochter Grupo Prom Rahmannshof Before volgen in 37.81.  

De Braziliaan Thiago Ribas Da Costa en Kassandra Van 'T Heike (v. Epleaser van t Heike) springen met 37.48 net naast het podium en worden gevolgd door landgenoot André Reichmann met Quinetto Z (v. Quinar Z) in 38.15, ook nog steeds foutloos. 


Verder in de top tien vinden we nog Gregory Wathelet met Fait-Il des 7 Vallons (v. Comme il Faut 5) op acht en Dries Dekkers met Lover Boy van het Schaeck (v. Elvis ter Putte) op negen. Ook Axel Vandoorne op Filippo T Z (v. Flipper D'elle) op twaalf en Gilles Thomas met Feromas Van Beek Z (v. Fantomas de Muze) op dertien springen nog in de prijzen. 


Resultaten