Pieter Devos en Constant van Paesschen sprokkelen LR-punten in Madrid

Pieter Devos en Constant van Paesschen sprokkelen LR-punten in Madrid

De laatste reeks in Madrid was een CSI5* over 1.50. Het werd nog spannend in de barrage, want Pieter Devos stond enige tijd op de tweede plek. Marlon Modolo Zanotelli gaat met de overwinning aan de haal. Devos wordt uiteindelijk vijfde en Van Paesschen ex aequo zevende.


QUICK RESULT

1. Marlon Modolo Zanotelli - Obara's Chloe

2. Kevin Staut - Visconti Du Telman

3. Marcus Ehning - Misanto Pret a Tout

4. Max Kühner - Vancouver Dreams

5. Pieter Devos - Kannabis van de Bucxtale

Marlon Modolo Zanotelli en Obara's Chloe (v. Chacco-Blue) gaan met het grootste aantal Longines Ranking-punten naar huis in Madrid. Ze finishen foutloos in de barrage met een tijd van 39.97. Kevin Staut volgt hun op de hielen met Visconti du Telman. Hij stuurt de Toulon-nazaat over de eindstreep in 40.29. 

Marcus Ehning en Misanto Pret A Tout (v. Hiram Chambertin) volgen op de derde plaats met 40.80. 

Nog steeds foutloos maar wel net naast het podium vinden we Max Kühner met Vancouver Dreams (v. Valentino). Hij finisht in 41.47 en is bijna een seconde sneller dan Pieter Devos. Devos en Kannabis van de Bucxtale (v. Contact van de Heffinck) zetten een tijd van 42.30 op het bord en sluiten zo de top vijf af. 

Op zes vinden we Harrie Smolders met Dolinn (v. Cardento) die een tijd van 46.78 op het bord zetten en als laatste combinatie foutloos bleven in de barrage. 

Zowel Constant van Paesschen met Vedetta Treize (v. Diamant de Semilly) en Eduardo Alvarez Aznar met Legend (v. Ogano Sitte) tikten een balk af EN zetten een tijd van 42.51 op het bord. Ex aequo zevende dus. 

Yuri Mansur en Vitiki (v. Valentino) volgen op de negende plaats, Santiago Nunez Riva en Valentino de Hus Z (v. Vivaldi du Seigneur) sluiten de top tien af. 


Resultaten