GP-zege voor Femke De Graaf bij JV Horses

GP-zege voor Femke De Graaf bij JV Horses

Op de pistes van JV Horses in Wuustwezel was het Femke De Graaf die met de overwinning van de Grote Prijs naar huis ging. 

Op Oilily van 't Hellewater (v. Emerald van 't Ruytershof) was De Graaf één van de drie dubbel foutloze combinaties en zorgde daarnaast voor de snelste tijd. Op twee zagen we Nina De Backer in het zadel van Oui Oui van t Steentje (v. Kannan). Pieter Jan Anthonissen vervolledigde de top drie met Odessa C (v. Thunder vd Zuuthoeve). Plaats vier was voor de Ierse Killian Norris en Narthino Z (v. Namelus R), Pieter Van den Bergh besloot de top vijf met Happyness Van de Kapel (v. Bentley van de Kapel). 

Diezelfde zaterdag won Bjarne Geentjens de 1.15m rubriek in het zadel van Rin Tin Tin (v. Taran de La Pomme). Ze werden op de hielen gezeten door Hanne Mertens en Jessy Belle de Muze (v. Denzel van t Meulenhof). Bijna vier seconden verschil hield Djani De Beule op vier met Qui Cantera (v. Di Cantero van ter Hulst Z). Voor Jessy Vermeire was er op Geraldine van de Heide (v. Kashmir van Schuttershof) de vierde plaats, gevolgd door Dario De Pauw in het zadel van Red van de Achterhoek (v. Lavallino ter Klomp).

Evi Peeters zegeviert in hoofdrubriek op zondag

De hoogste hindernissen stonden op zondag op 1.25m hoogte. Met bijna vier seconden voorsprong stuurde Evi Peeters haar Nirvana van het Heikanthof (v. Emerald NOP) naar de zege. Senne Schoors zagen we met Castor Klepsland Z (v. Clinton I) terug op twee met een seconde verschil op Bieke Cornette met Provenzano CF (v. Vannan). De vierde plaats werd ingevuld door Vincent Willemsen en Padoxco van t Vennehof (v. Codexco) gevolgd door Robin Van Thillo op Q-Jewel s Touch of Quality (v. Kannan). 

Eerder was het Laurent Nuyens die de ereronde mocht leiden op Zalando vh Schaarbroek Z (v. Zandor Z) van de 1.15m rubriek. Dario Antheunis sprong naar het zilver met One-time van het Rezenhof en het brons wed omgehangen bij Van Thillo op No Doubt Dv (v. Elvis ter Putte). Lieselot Boons zagen we terug op vier met Borlando (v. Orlando bwp) terwijl Evie Dircken de top vijf besloot op de rug van Kylie Minoque Z (v. Kasanova de La Pomme).

Alle uitslagen