Geen houden aan Stef Robberecht in de klasse Zwaar

Geen houden aan Stef Robberecht in de klasse Zwaar

Stef Robberecht lijkt wel onoverwinnelijk. Met al 2 overwinningen in de klasse Zwaar deze maand heeft hij er nu nog een derde bij te pakken, op het tornooi ingericht door LRV Zonnebeke. 

Het gouden duo Robberecht en Duro van Hof ter Naillen (v. Nabab de Reve) doet het weer! Na hun overwinning in Lippelo en Geraardsbergen wint het duo uit LRV Moezeke nu ook in Zonnebeke. Ze bleven er als enige foutloos in een barrage met 3. Hij hield de eer aan Oost-Vlaanderen en verwees 2 West-Vlaamse ruiters uit Lo-Reninge naar de plaatsen achter hem. Youri Vandamme werd er tweede met Molly Van 't Poezelhof (v. Iceberg ST) voor Camiel Capoen en Isn't It Ironic (v. Zento). 

Robberecht kon zich met Gytta van Hof ter Naillen (v. Nabab de Reve) niet plaatsen voor de barrage en werd vijfde, na Steven Decaigny en Gloria (v. Arthos R). 

Het podium in de klasse Midden zag er als volgt uit. Maxim Deprez reed Marinthe van het Speienhof (v. Chopard VDB Z) met een foutloze ronde in 43.08 naar de overwinning. Kristof Vervaecke was de enige andere foutloze combinatie en kwam met Limosa van het Kritrahof (v. For Passion D'Ive Z) op twee. Auri Callewaert sprong in het zadel van Gracieuse van de Grijspeerd (v. Vigo D'Arsouilles) naar een derde plaats. 

De overwinning in de klasse Licht bleef ook in eigen provincie. Amelie Rammant won er voor LRV Veldegem-Ruddervoorde met Chablis-J (v. Flamenco de Semilly). Samir Brahimi kwam op de tweede plaats met Kumi Star V/D Schelpenhoeve (v. Nonstop), gevolgd door Siegfried Haeghebaert en Maestro Van 't Verloren Kost (v. Scendix) op drie. 

Bekijk alle resultaten hier