Geen houden aan Ruben Houben in de LRV

Geen houden aan Ruben Houben in de LRV

Na zijn dubbele winst vorige week in de klasse Zwaar én Licht voegt Houben er nogmaals een overwinning van de klasse Zwaar aan toe. 

Houben is momenteel de te kloppen ruiter in de LRV van regio Limburg. In het zadel van Quick Diamant HR (v. Diamant de Semilly) voegt hij nog maar eens een overwinning aan hun palmares toe. In een barrage met 4 deelnemers kwamen zij opnieuw als snelste uit de bus. De zesjarige merrie is in combinatie met de Limburgse ruiter zeker een geducht tegenstander voor het aankomend nationaal ruitertornooi. 

Koen Geerits kon Opium van de Kriekenberg (v. Eldorado van de Zeshoek) rondsturen in de barrage in net geen 20 honderdsten meer dan de winnaar, goed voor een tweede plaats. Jeroen Brebels wist eveneens foutloos te blijven in het zadel van Iberlina RV (v. Denzel v t Meulenhof) en werd derde. Kris Wouters plaatste zich ook voor de barrage met Pink Floyd van het Reuhof (v. Thunder van de Zuuthoeve) en eindigde die met 8 strafpunten en een plek net buiten het podium. 

Ook de barrage van de klasse Midden had maar een gering deelnemersveld. Uit 5 combinaties bleven er slechts 2 foutloos. Glenn Aerts zag met Qamile van het Venushof (v. Kannan) Jasper Schepers voorgaan. Hij was zeven honderdsten sneller met Quinnis van 't Geyzeven (v. Cicero Z). Kelly Vanhoudt was derde met Pikant van de Kievitsdriesen (v. Icarus van de Kievitsdriesen). 

Tom Moris won de klasse Licht met Galansa (v. Quasimodo vd Molendreef) onder het zadel. Ze voelden ongetwijfeld de hete adem van Pauline Geerts in hun nek. Zij kwam op drie honderdsten van hun tijd met Opticien Z (v. Oklund) en werd tweede. Nick Vrancken was derde met Quickly van het Heidehof (v. Kannan). 

Alle resultaten