Kyle Cuypers wint manche voor kampioenschap in Sint-Joris Alken

Kyle Cuypers wint manche voor kampioenschap in Sint-Joris Alken

Op zaterdag streden de ruiters van de KR in de afsluitende rubriek over 1.20m voor de winst én punten voor het kampioenschap. De winst van deze manche ging naar Kyle Cuypers. 

Cuypers had Mystic Lady van t Buxushof (v. Toulon) succesvol gezadeld voor deze proef. Op ruim 2 seconden kwam achtervolger Jorne Jans met Liberty (v. Game-Boy D10) op de voet gevolgd door Mirthe Raymaekers en Caramel vd Dresseling (v. Pablo van Berkenbroek). 

Henk Clabots nam met Vi Fort Z (v. Vigo d'Arsouilles) de vierde plaats voor zijn rekening voor Gregory Vos met Othello (v. Kannan). 

Voorafgaand was de winst in de 1.15m voor Kim Nullens en Glamour. Thomas Mertens volgde in het zadel van Danton van het Eelshof (v. Dallas VDL) op twee. Jans werd derde en behaalde een tweede podiumplaats met Liberty. 

Ook op zondag was Cuypers niet te kloppen in het parcours over 1.20m. Wederom was het hij en Mystic Lady van t Buxushof die de overwinning mee naar huis namen. Cuypers haalde ook de derde plaats binnen met Pandora van t Buxushof (v. Toulon). Emmaly Panis reed Apollo V Z (v. Andiamo Z) naar een tweede plaats. 

De 1.15m proef was op zondag voor Beau Haeck en Kannan s Boy vd Watertoren (v. Kannan). William Schuppen kwam met Pacini (v. Inshallah de Muze) op de tweede plaats voor Wout Neven en Fausto (v. Dokkum de Rialfo). 

Alle resultaten