Gebroeders Berrittella scoren in Oliva

Gebroeders Berrittella scoren in Oliva

Nadat Ugo Berrittella de overwinning al wist te behalen met de 6-jarigeSunny Girl, schitterde hij in de andere rubrieken voor jonge paarden verder. Dat deed hij echter niet alleen, ook broer Loris zorgde voor enkele topresultaten.

Ugo Berrittella greep bij de 5-jarigen het brons in het zadel van Qualibre van t Langeveld (Quabri de l'Isle). Op vier volgde Jessica Geurts met Amethist Laurent II Z (Action Breaker). Ook zij scoorde eerder al! De overwinning was voor de Zangersheide merrie Datcha Queen Hero Z (Dominator 2000 Z) van fokker Luc Henry. De door Van d'Avrije gefokte Davicci van d'Avrije Z (Di Cantero Van Ter Hulst Z) belandde op twee onder Stephanie Gunn. Lali Gatellier bracht N Hyntrepide de Mediteranee (Hortaxe du Seigneur) naar de zevende plaats. Als laatste klasseerde Tatiana Troiani zich nog met Esmeralda Em Z (Emerald vt Ruytershof). 

Broer Loris behaalde de tweede plaats bij de 7-jarigen en rekende daarvoor op Hahiko des Tanrieres (Balou du Rouet). Binnen de top tien zagen we Bertrand Genin op zeven met Mary Lou en werd Pieter de Brabandere achtste op Britney PS (Castelano). 

Alle resultaten