Ugo Berrittella houdt Virginie Thonon van de winst bij 6-jarigen Oliva

Ugo Berrittella houdt Virginie Thonon van de winst bij 6-jarigen Oliva

Ugo Berrittella heeft tijdens de tweede week van de Spring MET 2024 in Oliva de overwinning geboekt in het zadel van de 6-jarige Sunny Girl in de Youngster Tour. Virginie Thonon greep naast de eerste plek met Himalaya du Colroy Z. 

Berrittella kwam al vroeg in de rubriek aan de start met de BWP merrie van Tangelo van de Zuuthoeve. Met het fokproduct van Huub Van Aert werkte hij foutloos af met een tijd van 34,55s. Thonon was de allerlaatste aan de start op Himalaya du Colroy Z, een Zangersheide merrie van Hoegie van 't Bergske uit de fokkerij van René Dupont-Pottiez. Ook zij lieten de balken in de lepels en klokten af op 34,84s, net niet snel genoeg om Berrittella van de winst te houden. Jens Wickström werd derde op Imagine du Vert (Vagabond de La Pomme). 

De Zangersheide hengst Don Juan de Terlong Z (Dominator 2000 Z) werd vierde voor de andere Z-hengst Kazander Hero Z, een zoon van Kassander van't Roosakker uit de fokkerij van Luc Henry.

Jessica Geurts stuurde de nakomeling van Diaron, Diaronblue P.S. naar de achtste plaats. Op tien zagen we nog Mathieu Guery met Casimiro PS (Casall) gevolgd door Thonon die nog eens elfde werd op First Class Ct Z (Fidelgo du Houssoit). 

Resultaten


F. ©: 1clicphoto