Frederic Vernaet en Olleke Bolleke Jw vd Moerhoeve verschijnen op het Saint-Tropez-podium

Frederic Vernaet en Olleke Bolleke Jw vd Moerhoeve verschijnen op het Saint-Tropez-podium

Op de Equestrain Cup in Saint-Tropez zette Frederic Vernaet in de eerste CSI3* onmiddellijk een goed resultaat neer. Samen met Olleke Bolleke Jw vd Moerhoeve (Kannan) greep hij naar het 1.40m-zilver.

Dertien van de achtendertig ruiters wist in beide fasen foutloos te rijden. Op één verscheen de Portugees Rodrigo Giesteira Almeida met de KWPN-merrie Karonia.L (Harley). Het duo reed met 35.00s de snelste tijd. Frederic Vernaet volgde hem al snel op. Samen met Olleke Bolleke Jw vd Moerhoeve (Kannan) reed hij op 35.86s door de chrono. Plaats drie was voor Nederland: Kim Emmen doet het met Highway (Clearway) op 36.04s. De Zwitserse Elian Baumann kan in het zadel van Little Lumpi E (Lordanos) naar de vierde plaats rijden (36.60s). Op vijf zagen we nog de Nederlandse Ruben Romp met Ultimo 138 (Uriko) (37.15s).

Verder in de top tien zien we nog Belgisch kleur, dankzij Niels Bruynseels en Quattro de Kalvarie (Kassander  van 't Roosakker) op plaats acht. En door Celine Schoonbroodt- De Azevedo met Deesse des Embruns (Mylord Carthago HN) op plaats negen. 

Bekijk hier de resultaten