Filip De Brier is ijzersterk in Grote Prijs Azelhof

Filip De Brier is ijzersterk in Grote Prijs Azelhof

Afgelopen weekend waren de regionale VOR ruiters te gast op het Azelhof. In de 1.25m Grote Prijs kwalificeerden zeven combinaties zich voor de barrage. Uiteindelijk hield Filip De Brier de concurrentie achter zich.

In het zadel van de zesjarige Ogano Sitte-merrie, Nalini vhh Wilderhof overwon De Brier op Mathieu Dehertoghe met Jalisca van 't Palmenhof (El Chorrado Loupe). Het podium in deze VOR Grand Prix werd afgewerkt door Matthias Hens met onder het zadel Magnum d'Avena Hombré (Elvis Ter Putte).

Het paar werd opgevolgd door Niels  Verwerft die met Espresso voor bleef op Wesley  Carmans met Calvados.

Op vrijdag won Danny Van Es met Hamilton de 1.25m hoofdreeks. Van Es wist daarbij Sandra Buytaert  met Elounda Girl achter zich te houden. De top drie werd er afgewerkt door Yasmine Vinck met onder het zadel Courville. Een dag later was Stephanie Goemaere in deze reeks de beste met Dolce Vita. Nico Van Der Plaetsen (Ultra Blue J) en Benjamin Bardyn (Golden Dream) werden tweede en derde.

De 1.15m reeksen kwamen op naam te staan van Annelies Bastenie (Mister Manattan), Sacha Marissen (Tarette) en Celien van Bylen (Mekainsi R).

Klik hier voor de uitslagen.

F. VOR