Alexander Housen en Loic Cannaert schitteren in Valkenswaard

Alexander Housen en Loic  Cannaert schitteren in Valkenswaard

De jonge paarden domineren vandaag het programma in Valkenswaard. In de finale voor zevenjarigen hield Guy Williams de concurrentie achter zich met de Colestus-merrie, Chilli. Bij de zesjarigen bleef Robinson Maupiler, Loic Cannaert voor.

Elf combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing in de finale voor zevenjarigen. Guy Williams overwon uiteindelijk met de Colestus-merrie, Chilli. Het duo nam ongeveer twee seconden voorspronng op Seamus Hughes-Kennedy  met de Ierse merrie, Cuffesgrange Cavadora (Z wellie 72). Op thuis-terrein werkte Alberto Zorzi het podium af met Coisha des Forets (Mozart des Hayettes).

Eveneens aan de start in de barrage sprong Alexander Housen met Uricas vd Kattevennen (Uriko) naar de tiende plaats. Het duo werd opgevolgd door landgenoot Axel Vandoorne met Best Choice . Wareslage Z (Best Man).

In de rubriek voor zesjarigen hield Robinson Maupiler de concurrentie achter zich met de 6-jarige Darwin Has (Diamant de Semilly). Het duo wist net als Loic Cannaert de chrono onder de 61 seconden te houden. Cannaert volgde op de tweede plek met onder het zadel Django Django Z (Diamant de Semilly). Het podium in deze rubriek werd afgewerkt door Laura Robinson met Millfield Colette (Cornet Obolensky).

Alle resultaten