Fabienne Daigneux-Lange blinkt uit met Jackpot de La Plume bij Youngsters Oliva

Fabienne Daigneux-Lange blinkt uit met Jackpot de La Plume bij Youngsters Oliva

Op de vijfjarige Jackpot de La Plume, een zoon van Silver Deux de Virton uit de fokkerij van Justine Lacroix en Pascal Beyer, plaatste Fabienne Daigneux-Lange zich in de rubriek voor jonge paarden op de vierde plaats! 

Wat hoger liet ander Belgisch talent zich opvallen met een tweede plaats voor de door Erik en Martina Boyen - Nagels gefokte Tina Van Leut. De BWP merrie van Etoile M was te zien onder het zadel van de Duitser Gerd-Daniel Felder. De Brit Conor Moore zegevierde op Kaboop CM (Quabri de l'Isle). 

In de Gold 1.40m sprong de sBs ruin Guust van den Katten Eeck (Zazu) naar twee met Pilar Lucrecia Cordon. Voor Dominique Joassin werd op In Love (Best of Opus Dei Z) de elfde plaats genoteerd. 

De Gold 1.45m Grote Prijs-kwalificatie vormde het hoofdnummer en had dankzij Pandito van't Merelsnest Z (Plot Blue) een gedeeld Belgische overwinning. Met Richard Howley kwam de Belgische hengst op één. Jack Ansems loodste de BWP'er Piccadily (Vigo d'Arsouilles) van fokker Paul Anthonissen naar zeven. 

Resultaten