Erewinst voor Lars van Rossem en Little Star d'Ysenbeeck Z in Dilbeek!

Erewinst voor Lars van Rossem en Little Star d'Ysenbeeck Z in Dilbeek!

Afgelopen zondag sprong Lars van Rossem met Little Star d'Ysenbeeck Z als eerst naar 'The Beat' in de hoofdrubriek van de HGVBB Jump To The Beat. 

In deze proef op 1.25m hoogte konden maar drie combinaties zich plaatsen voor de barrage. Lars van Rossem was één van hen. Samen met Little Star d'Ysenbeeck Z (Le Diamant Horta) reed hij op 42.14s foutloos door de chrono. Ook Marc Bellemans deed het foutloos. Met Talentino Z (Scuderia Tobago Z) sprong hij op 46.46s naar de tweede plaats. Op plaats drie zien we Italië. Sara Ghilardi noteerde met Hera in de barrage één punt en moest daarmee genoegen nemen met de derde plaats. Liesbeth Hanssens schreef zowel plaats vier als vijf op haar naam. Op vier landde ze met Kasatchok van de Solheide (Stakkato) en op vijf eindigde ze met Syrtos van de Solheide Z (Stakkato).

Manon Verlinden snelt naar de 1.15m winst!

Samen met Isostar du Chablis (Erco van't Roosakker) galoppeerde de amazone op 28.11s naar het goud. Lynn Eggermont landde in het zadel van Lory van het Lichterveld Z (Lord Z) op 28.53s op de tweede plaats. Op drie zagen we Kelly Wolfs met Ulana Z (Untouchable). Het duo reed op 28.80s door de chrono. 

1.05m-goud voor Lucien de Wachter en Simply De Best DBL

In de 1.05m-proef was het de beurt aan Lucien de Wachter en Simply De Best DBL (Emerald van het Ruytershof) om vooraan in de ereronde te rijden. Achter hem kwam Sandra Willocx met Louisiana De Wiqui (Darco), gevolgd door Fahd Masbash met E. Samira Z (Esprilio). 

Pony's

Bij de pony's kon Niels van Rossem aan de teugels van Tesla van het Klavertje (Ulk d'ete) naar de eerste plaats van de 1.00m-proef rijden. Het duo had met 30.94s een ruime voorsprong op Nena Peeters. Zij reed met Nordic Walker DMC (Macho Carwyn) op 33.42s naar de tweede plaats. Op drie landde Jars Vermeir, die met Utalia van 't Elshout (Coliath van de Groeneweg) op 34.00s naar de derde plaats snelde. 

Sterre Heyvaert sprong naar de 90cm-winst met Joe de la Grivardry (Aston du Langwater). Op twee zagen we Lieze Roesems met Rosi S (Karlos), gevolgd door Ella van Rossem met Orchid's Meriantha (Orchid's Cestanii) op plaats drie. 

Bekijk hier de resultaten