Ellen De Swert schrijft nogmaals Grand Prix op naam

Ellen De Swert schrijft nogmaals Grand Prix op naam

Voor de tweede week op rij heeft Ellen De Swert de regionale Grand Prix op naam geschreven. Ook bij Jumping HIppo Team hield De Swert de concurrentie achter zich. In de 1.25m hoofdrubriek sprong De Swert naar de winst met de 14-jarige Cantchelaro (Chagall van de Burggrave).

Het paar bleef nipt voor op partner Danny Van Es met onder het zadel de zevenjarige Cobelensky Z (Cornet Obolensky). Van Es nam ook de derde plaats voor zijn rekening. De Vlaams-Brabantse springruiter vervolledigde de top drie in het zadel van Chica of the Lowlands Z (Cornet Obolensky).

Het paar werd opgevolgd door Bert Panneels met de negenjarige Nic-Nac P (Brahmann St Simeon) terwijl Charlotte Luts en de achtjarige zoon van Vigo d'Arsouilles, Odin van 't Merelsnest de top vijf afwerkten.

Girlpower houdt Danny Van Es van de winst

Eerder hield Eyleen Smets Danny Van Es van de winst in de 1.20m rubriek. Smets sprong op zaterdag met de 15-jarige Cayenna (Cayetano L) naar de winst in de 1.20m rubriek. Als enige het hield het paar de chrono foutloos onder de 27 seconden. Op nog geen seconde verschil volgde Danny Van Es met Cobelensky Z (Cornet Obelensky) voor Ellen De Swert met haar 14-jarige Cantchelaro (Chagall van de Burggrave).

Danny Van Es  slaagde er wel in de 1.15m eindrubriek op naam te schrijven. Samen met de achttienjarige, Zico V bleef hij nipt voor op Ellen De Swert met de KWPN-ruin, Andretti S (Corland). Tom Bonny vervolledigde de top drie in het zadel van de 12-jarige Condor (Catoki).

Alle uitslagen