Elise Van den Branden springt naar het goud met Quartz van 't Ruytershof in Zellik!

Elise Van den Branden springt naar het goud met Quartz van 't Ruytershof in Zellik!

Met zo'n 400 starts op zondag tijdens de WInterjumping in Zellik, konden er weer heel wat ruiters tonen wat ze in hun marge hadden. Zo zette Elise Van den Branden een mooi resultaat neer met Quartz van 't Ruytershof. 

In de 1.25m 2 fasen special wist Elise Van den Branden het goud naar huis te nemen met Quartz van 't Ruytershof. Op de voet volgde Mauro Stas met Calvaro, die uiteindelijk zilver behaalde. Hebe De Maeyer eindigde met All in One B op de derde plaats. Ook Femke De Graaf reed een foutloze ronde. Met Oilily Van t Hellewater behaalde ze de vierde plaats. De top vijf werd in deze rubriek afgesloten door Lore Joly met Drumcullens Candy Bar.

Lien Theunissen nam het goud in de 1.15m rubriek met haar paard Sublesse van het Mikke Hoff. Het zilver was voor Margo Olbrecht met Britney. Ook Niels Van Rossem landde nog in de top drie. Met prima Van Klapscheut Z behaalde hij de derde plaats. 


In de 1.05m eindigde Margo Olbrecht met Britney deze keer op de eerste plaats. Hustinx Nadege met Joint landde tweede, en de derde plaats ging naar Sarah Dubois met Balzan. 

Pony's
Bij de pony's wist Britt van Laecken met Flamour in de 0.90m rubriek de eerste plaats op haar naam te schrijven. In de 1.00m kwam enkel Nina Stevens met Quinn aan de start.