Eline Lopes regeert met Z-winst!

Eline Lopes regeert met Z-winst!

Bij LRV Langdorp heeft Eline Lopes, afgelopen weekend de Z-winst op naam geschreven. Samen met Nette van Kattebeek (Darco, fokker: Dirk Theunis) snelde de amazone naar de winst met ruim twee seconden voorsprong.

Lopes en de dochter van Darco verwezen Dries Vanthienen met Elordonne S (Lord Z) naar de tweede plaats. Op de derde trede van het podium volgde Ben THiry in het zadel van Prima Vera TB (Lavallino ter Klomp). Het duo werd opgevolgd door Stijn Craessaerts die met Phantom van het Dorpelhof (Emerald) voor bleef op Shauni van Opstal en Kwinta van de Bremboshoeve (Breemeersen Crescendo).

In de Klasse M schreef Jade Van Tricht de eindzege op naam. Van Tricht en Ola (Echo van 't Spieveld) bleven als enige dubbel foutloos. Niels Vangelder volgde met Roxanne de Regor (Kannan) voor Bram Blockx en Percy vd Bisschop (Bamako de Muze).

Eerder won Seppe Follon de klasse L. Follon en VEni Vidi Vici vh Pannehof Z (Vigo d'Arsouilles) werden opgevolgd door Claire Van Biesen met Rosemary vh Lilleveld (Diamant de Semilly). Stephanie Coomans vervolledigde de top drie met Storm van de Lange-Lo (Le Blue Diamond van 't Ruytershof).

Alle uitslagen