Dries van der Linden blijft niet onopgemerkt bij De Kroo Ruitersport!

Dries van der Linden blijft niet onopgemerkt bij De Kroo Ruitersport!

Dries Van der Linden greep met Cordevu van het Dielshof (Cornado) naar het goud van de hoofdrubriek van De Kroo Ruitersport. Ook in de 1.25m-proef kon hij een mooi resultaat noteren. 

In de 1.35m hoofrubriek kon geen van de vier startende combinaties foutloos blijven. Dries van der Linden moest met Cordevu van het Dielshof (Cornado) maar één punt noteren, en greep op die manier naar de winst. Ook de derde plaats kreeg hij op zijn naam mat Castello Z (Cornado). Het zilver was voor Marieke de Bart, ze noteerde met Cheers Z (Cohinor) vier punten. Op vier verscheen Lotte Teuns in het zadel van Hector Du Gue (Satisfaction I). 

1.25m-zilver voor Dries van der Linden!

In de 1.25m-proef kon de 1.35m-winnaar naar het zilver rijden. Dat deed hij samen met Rannan (Vannan) op een tijd van 30.31s. Ilse Kleemans stuurde haar BWP-merrie Oki d'O (Hunter's Scendro) op een tijd van 29.80s naar de eerste plaats. Hilke Mouws sloot samen met Mafatricia van Beek (Heart Touch) de top drie af (32.84s). 

Maxime van der Linden schittert in de 1.15m!

In de 1.15m was het aan Maxime van der Linden om zich te bewijzen. De ruiter moest met Carrera (Chatman) vier punten noteren, maar landde toch op de vierde plaats. Op één eindigde hier de Nederlandse Denise van de Guchte met Macho Girl (Dallas VDL). Het duo reed op een tijd van 38.23s als enige foutloos door de chrono. 

Lin Segers doet het goed bij de pony's

Samen met de BWP-hengst Jillan Jasper kan Lin Segers naar de vijfde plaats rijden. Op één zien we hier de Nederlandse Angelina van de Plasse met Orchid's Chanika (Kanshebber). Ook de tweede plaats is voor de Nederlandse, deze keer met Countrys Boys (Country). Op drie landde Isa de Kam met Kilbeggan (Aston du Langwater). 

Bekijk hier de resultaten