Derbyclub Opglabbeek 3 zegeviert in Interclubkampioenschap Kuringen

Derbyclub Opglabbeek 3 zegeviert in Interclubkampioenschap Kuringen

Op de pistes van het Woutershof in Kuringen werd afgelopen weekend het Interclubkampioenschap verreden waar Derbyclub Opglabbeek 3 op het hoogste schavot mocht plaatsnemen. 

Het winnende team bestond uit Aline Rosiers (Kyan), Niels Gerits (V Amouretta), Kim Nullens (Nashville van het Schaeck) en Sam Van Vlierberghe (Oluna). Met een totale puntenscore van 116,09 en een bijna perfect schone lei mochten zij de hoogste trede van het podium bezetten. Op twee volgde Sint-Joris Alken 1 met daarin Marie Cremers (Amiebelle de Marlou Z), Sander Geenen (Lover Boy), Dorien Theybers (Comet 257) en Joris Geenen (Chesallo HP Z). Zij rondden af met 117,77 punten. Met een totaal van 128,17 greep Sint-Joris Alken 2, bestaande uit Carolijn Punie (Chinou vd Spikethoeve Z), Geert Mathys (Tequila Boom Boom Z), Marie Cremers (Prince C) en Sander Geenen (Royal Blood), het brons. 

In de reguliere competitie won Tibo Michiels de 95cm rubriek op zondag met Gembe (Gem of India) voor Geert Mathys en Conchita Z. Regine Hollants besloot de top drie met Dior de Bethune (Action Breaker). 

Op zaterdag was het Landers Bas die op Géronimo de Léau (Gem of India) de beste was. Louise Strauven werd tweede met Giorno Dinsegotte (De Hofstede Halesius) voor Eline Keustermans en Naomi vh Kapelhof Z (Numero Uno).

Resultaten