Danny Van Es regeert ijzersterk in Dilbeek

Danny Van Es regeert ijzersterk in Dilbeek

Afgelopen weekend heeft Danny Van Es het regionale Grand Prix podium mogen delen met partner Ellen De Swert. Met Hamiton (Contact vd Heffinck) snelde Van Es in Dilbeek naar de eindzege. Het paar was ruim twee seconden sneller dan partner, Ellen De Swert met Cantchelaro (Chagall vd Burggrave). 

In deze 1.25m Grote Prijs vervolledigde Van Es het podium op de rug van Noor C (Bisquet Balou van de Mispelaere). Net buiten het podium vervolledigde Koen Verdegem de top vijf met Kalvara en Harry van Egenhoven op een respectievelijke vierde en vijfde plek.

Ook de afsluitende 1.15m rubriek kwam op naam van Van Es. Met een nipte voorsprong won de springruiter met Zico V voor Anke Meersman met onder het zadel Jinte. Noah Tondeur vervolledigde de top drie in het zadel van Bingo van de Kapel.

Eerder wist Jelle Limbourgh Danny Van Es achter zich te houden in de 1.20m proef. Limbourg won op vrijdag de hoofdrubriek met Luna van Paemel (Numero Uno) door als enige foutloos onder de 24 seconden te blijven. Danny Van Es volgde in deze proef met Zico V voor Kelly Wolfs met Divine Comedy Z.

Alle resultaten