Melanie Deloof wint op eigen terrein

Melanie Deloof wint op eigen terrein

Afgelopen weekend kwamen de West-Vlaamse springruiters aan de start bij Stoeterij Deloof. Op eigen terrein wist Melanie Deloof de concurrentie achter zich te houden in de Grote Prijs. Zeven combinaties kwamen aan de start in de ultieme barrage.

Enkel het podium bleef foutloos. Snelste tijd kwam op naam van Melanie Deloof met Lupitrella (Lupicor). Het paar verwees zo ZS-Stales, amazone Bo Fievez naar de tweede plaats. Fievez volgde met Kwinten van de Mispelaere (Equistro vd Mispelaere) voor Judith Lahousse met Mister X.

Net buiten het podium volgde Rik Geirnaert met Dalton de la Vie Z op de vierde plaats terwijl Paris Vandousselaere de top vijf afwerkte in het zadel van Cassandra vd Koutermolen Z.

Eerder hield Thibo Deketelaere de concurrentie achter zich in de 1.15m rubriek. Samen met Ines bleef hij Joyce Jonckheere voor. De West-Vlaamse amazone vervolledigde het podium met Giglo van het Laageind Z en Cruz Van de Kerselare Z.

Op zondag was het Elke Lefevre die de 1.10m rubriek als enige dubbel foutloze wist te winnen. Samen met Bob bleef ze Sophie Vanhoutte met Diaz Van T Hoveke en Imke Debruyne met Jembe Van Stal Den Buiten voor.

Alle resultaten