Danny Van Es en Envie van de Kasteeldreef Z winnen Youngster Tour Zandhoven!

Danny Van Es en Envie van de Kasteeldreef Z winnen Youngster Tour Zandhoven!

Terwijl Nico van der Plaetsen tweemaal de hoofdwinst op naam schreef, sprong Danny Van Es met Envie van de Kasteeldreef Z (Elvis ter Putte) naar de winst bij de zevenjarigen. In de Youngster Tour won Van Es van Axelle Druyts-Hens in de rubriek voor zevenjarigen.

Samen met de dochter van Elvis ter Putte bleef de Vlaams-Brabantse springruiter net geen twee seconden voor op Axelle Druyts-Hens met haar eigen gefokte Lexi De Nuit Z (Le Blue Diamond v't Ruytershof). Dimitri Taeijmans vervolledigde de top drie in het zadel van Roberto v/h Blondveld (Cornet Obolensky).

De combinatie bleef in deze Youngster rubriek nipt voor op Lotte de Boeck met Rivana W (Toulon). Sander Everaert vervolledigde de top drie met Quirambole van de Helle (Quibery).

Sander Everaert en Sueno van 't Schawijke schitteren bij zesjarigen

Eerder won Sander Everaert de rubriek voor zesjarigen. Op de rug van Sueno van 't Schawijke (Ermitage Kalone) bleef Everaert, net geen seconde voor op Marnick Spits met BWP-merrie, Sapphire (Favorit Ter Putte). Everaert schreef ook de derde plaats op naam.

Op de rug van Docu van de Helle (Diamant de Plaisir) verwees hij Dimitri Taeijmans met Nova-Ley T (Cape Coral RBF Z) naar de vierde plek. Marnick Spits en Superman EH (Emerald van 't Ruytershof) vervolledigden de top vijf in deze rubriek.

uitslagen